Ciorba de năsturel și biscuiții cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 417 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de legume, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Năsturel, Supă De Năsturel, și Supă De Năsturel.
Instrucțiuni
1
Feliați fiecare praz în jumătate pe lungime, apoi feliați fiecare jumătate în jumătăți de lună groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
2
Așezați într-un castron mare cu apă rece și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se scurge și se usucă. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați prazul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
5
Adăugați cartofii, vinul și bulionul și dați la fiert. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Bulion
Vin
6
Se ia de pe foc și se adaugă sarea, piperul și năsturelul. Se amestecă până se ofilește năsturelul. Între timp, feliați fiecare biscuit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nasturel
Biscuiți
Piper
Sare
7
Așezați șunca pe fund și sandwich-ul cu blaturile. Puneți supa în boluri individuale și serviți cu biscuiții cu șuncă.Bacsis: pentru a face o supă mai cremoasă, curățați jumătate din ea într-un blender sau robot de bucătărie chiar înainte de servire. Întoarceți piureul în oală pentru a-l încălzi din nou.