Supă De Năsturel Răcită
Supa de năsturel răcită este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Năsturel Răcită, Supă de coajă dulce răcită și năsturel, și Năsturel răcit-supă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți năsturelul timp de 30 de secunde, apoi scurgeți-l. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tocați grosolan năsturelul.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu, apoi adăugați prazul feliat și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați cartofii răzuți și bulionul de pui și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt moi, aproximativ 12 minute, apoi adaugati Nasturel.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se curăță în loturi.
Bateți în smântână. Se lasă să se răcească la frigider, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește rece garnisit cu arpagic feliat fin.