Supă De Nucă Turcească
Supa de nucă turcească ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, usturoi, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare sunt Deliciul turcesc de mere-nuc, Aplets (Apple Walnut Turkish Delight), și Burgeri de miel în stil turcesc cu sos de nucă.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile într-o tigaie uscată la foc mediu, amestecând frecvent, până se rumenesc și parfumate.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați nucile pe o tăietură pentru a se răci ușor; tocați grosolan nucile.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă șalotele și usturoiul; gătiți și amestecați până când șalotele s-au înmuiat și au devenit translucide, aproximativ 3 minute.
Adăugați nucile tocate, coaja de portocală, sucul de portocale și scorțișoara și fierbeți timp de 1 minut.
Pureați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie cu 1 cană de bulion de legume. Întoarceți supa în cratiță și turnați restul de 3 căni de bulion de legume.
Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 4 până la 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă iaurtul și se condimentează cu sare și piper negru după gust.
Se ornează cu coriandru tocat.