Supa de morcovi cu aragaz lent ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 125 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Morcovi Cu Aragaz Lent, Supă De Morcovi Curry Cu Aragaz Lent, și Supă De Morcovi Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați morcovii, ceapa, bulionul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
3
Se toarnă 4 căni din amestecul de supă în blender; adăugați jumătate din fiecare frișcă, suc de portocale, zahăr brun, ghimbir și piper. Acoperiți și amestecați până se omogenizează; reveniți la aragaz. Amestecați amestecul de supă rămas cu jumătatea rămasă de ingrediente; reveniți la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Umăr
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când este fierbinte.
5
Garnisiți porții individuale cu un sfert de portocală și pătrunjel.