Supă De Morcovi Cu Aragaz Lent
Supa de morcovi cu aragaz lent ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 125 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Morcovi Cu Aragaz Lent, Supă De Morcovi Curry Cu Aragaz Lent, și Supă De Morcovi Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați morcovii, ceapa, bulionul și sarea.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Se toarnă 4 căni din amestecul de supă în blender; adăugați jumătate din fiecare frișcă, suc de portocale, zahăr brun, ghimbir și piper. Acoperiți și amestecați până se omogenizează; reveniți la aragaz. Amestecați amestecul de supă rămas cu jumătatea rămasă de ingrediente; reveniți la aragaz.
Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când este fierbinte.
Garnisiți porții individuale cu un sfert de portocală și pătrunjel.