Supă de morcov-ghimbir cu Tofu
Supa de morcov-ghimbir cu Tofu ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 478 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți păstaie de anason stelat sau pudră de curry, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bun pentru tine morcov ghimbir tofu Dressing, Salată Bok Choy și Tofu cu sos de morcov-ghimbir, și Miere ghimbir Tofu și orez morcov cu Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați morcovii, ceapa și ghimbirul și gătiți până când legumele sunt doar moi, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați anasonul stelar, sucul de morcovi și 3 căni de apă, apoi acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Între timp, tăiați tofu în cuburi de 1 inch.
Se amestecă amidonul de porumb și pudra de curry pe o farfurie superficială și se condimentează cu sare. Se usucă tofu și se rulează în amestecul de amidon de porumb.
Încălziți restul de 6 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați tofu și prăjiți, întorcându-vă, până când sunt aurii și crocante pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Aruncați anasonul stelar.
Transferați supa într-un blender și piureul în loturi sau piureul direct în oală cu un blender de imersie. Se diluează cu apă, dacă este necesar, și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se acoperă cu tofu prăjit.
Garnisiți cu cilantro, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos