Supă de mazăre și șuncă împărțită

Supă de mazăre și șuncă împărțită
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Supa de mazăre și șuncă împărțită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți piper, mazăre, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, Supă de mazăre împărțită cu șuncă, și Supă de șuncă și mazăre despicată.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, aduceți mazărea, apa și uleiul la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați următoarele opt ingrediente; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate47
Revista