Supă de mazăre împărțită cu pâine prăjită Cheddar
Supa de mazăre împărțită cu pâine prăjită Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, praz, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de Broccoli cu pâine prăjită Cheddar, Supă de Cheddar de roșii cu pâine prăjită cu brânză de usturoi, și Toasturi Tunan și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mazărea despicată, cârligele de șuncă, morcovii, prazul, frunza de dafin, pătrunjelul și sarea în aragazul lent. Se amestecă 6 căni de apă, se acoperă și se gătește la foc mic până când mazărea este fragedă și șunca cade de pe OS, 6 până la 8 ore.
Îndepărtați cârligele de șuncă, tăiați carnea și reveniți la aragaz pentru a vă încălzi.
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Presărați brânză peste felii de pâine.
Așezați pe foaia de copt și prăjiți până când brânza se topește și clocotește, 1 până la 2 minute. Puneți supa în boluri, acoperiți fiecare cu un pâine prăjită cu brânză și serviți.