Supă De Mazăre Verde Înghețată
Supa de mazăre verde geroasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 146 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de mentă, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o cratiță mare grea la foc mediu 1 minut.
Se adaugă ceapa verde și coaja de portocală și se sotează, amestecând ocazional, 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați mazărea, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute mai mult sau până la moale, amestecând o dată sau de două ori. Dacă mazărea amenință să ardă, adăugați o cantitate mică de bulion de legume și amestecați.
Scoateți într-un blender sau robot de bucătărie, adăugați 1 cană de bulion și următoarele 4 ingrediente și piure până se omogenizează.
Transferați jumătate din amestec într-un ulcior mare nereactiv.
Adăugați restul de 2 căni de bulion în amestecul de mazăre în blender și piureul la viteză mare până se omogenizează.
Combinați cu amestecul în ulcior, acoperiți și răciți cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Bateți bine sau omogenizați cu un blender și puneți-l în boluri de supă răcite.