Supa de mazăre proaspătă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 243 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de pui, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți untul într-o cratiță mare, adăugați prazul și ceapa și gătiți la foc mediu-mic timp de 5 până la 10 minute, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Praz
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați bulionul de pui, creșteți focul la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
4
Adăugați mazărea și gătiți timp de 3 până la 5 minute, până când mazărea este fragedă. (Mazărea congelată va dura doar 3 minute.) De pe foc, adăugați menta, sarea și piperul.
* Puree supa în loturi: puneți 1 cană de supă într-un blender, așezați capacul deasupra și piureul la viteză mică. Cu blenderul încă în funcțiune, deschideți orificiul din capac și adăugați încet mai multă supă până când blenderul este plin cu trei sferturi.