Supă de linte IV

Supă de linte IV
Supa de linte IV ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, roșii, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Supă De Linte, și Supă De Linte Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și alegeți lintea, apoi puneți-o într-un castron cu apă pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umpleți o oală mare cu 2 litri de apă și amestecați uleiul de măsline și sarea. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți lintea și turnați cu grijă în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
4
Adăugați ceapa, roșiile, usturoiul, cartofii, morcovii și pătlaginele în apă clocotită. Puneți frunzele de dafin și condimentați cu sare și piper. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea și pătlagina sunt fragede, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătlaginăPătlagină
CartofiCartofi
TomateTomate
MorcovMorcov
LinteLinte
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista