Supă de linte cu lămâie

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Supa de linte cu lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Linte Roșie Cu Lămâie, Supă de linte roșie cu lămâie, și Supă De Linte Cu Lămâie Și Rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa se rumeneste, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii, chimenul, sarea kosher, piperul negru și 1/8 linguriță de pudră de chili. Gatiti si amestecati inca 2 minute pana cand condimentele sunt parfumate.
Se amestecă bulionul de pui, lintea și morcovul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când lintea este moale, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă jumătate din supă într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica supa chiar în oala de gătit. Nu curățați toată supa, lăsați-o puțin groasă.
Se amestecă sucul de lămâie și coriandrul, apoi se condimentează după gust cu sare.
Stropiți cu ulei de măsline și un strop de pudră de chili pentru a servi.