Supă de linte cu legume prăjite

Supă de linte cu legume prăjite
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Supa de linte cu legume prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de linte maro, apă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până iaurt simplu degresat ai putea urma acest curs principal cu Iaurt De Var ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Supă de linte cu legume prăjite, Supă de linte cu legume de iarnă prăjite Balsamic, și Supă de linte galbenă cu legume.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Aranjați primele 5 ingrediente pe o foaie mare de copt antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Stropiți cu ulei. Legume prăjite 20 de minute. Întoarceți legumele și prăjiți până se înmoaie și se rumenesc în jurul marginilor, amestecând ocazional, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește ușor (nu curățați foaia de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Scoateți pulpa de vinete din coajă în procesor; aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
4
Adăugați ceapa și usturoiul la procesor; pur și simplu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Transferați amestecul de vinete într-o cratiță mare. Tăiați grosolan roșiile și ardeiul gras; combinați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VineteVinete
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Adăugați 1 cană de apă pe foaia de copt; se amestecă pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se adaugă în cratiță cu amestec de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați 4 căni de apă, linte și chimen și dați la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ChimenChimen
ApăApă
9
Se amestecă tot amestecul de roșii și ardei gras, cu excepția a 1/4 cană. Fierbeți neacoperit până când lintea este foarte fragedă, subțierea cu mai multă apă dacă supa este prea groasă, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
LinteLinte
TomateTomate
ApăApă
SupăSupă
10
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
11
Stropiți o lingură mare de iaurt peste fiecare. Se acoperă cu 1/4 cană rămasă de amestec de roșii și ardei gras și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
IaurtIaurt
12
Per porție: calorii, 234; grăsimi totale, 6 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol,
13
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista