Supa de linte cu conopidă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 363 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, ceapă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Linte Cu Slănină, Supă de linte și slănină, și Supă de slănină și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, gătiți fâșiile de slănină până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină sau, dacă există mai puțin de 2 linguri, adăugați suficient ulei de măsline pentru a compensa cantitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Reduceți căldura la moderat scăzută.
4
Adăugați ceapa în oală și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați lintea, sarea, piperul, rozmarinul, frunza de dafin și apa în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Linte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați floretele de conopidă și fierbeți, amestecând ocazional, până când conopida și lintea sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Linte
7
Scoateți frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8
Se amestecă pătrunjelul în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
9
Serviți supa acoperită cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
10
Variație: înlocuiți conopida cu flori de broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
B Zahăr
Măsline întregi Coapte
11
Adăugați-le după ce lintea a fiert aproximativ douăzeci și cinci de minute și apoi fierbeți până când broccoli este fraged, cu cinci până la zece minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Linte
12
Recomandare de vin: căutați strugurii nativi pinotage din Africa de Sud pentru ceva puțin neobișnuit care să însoțească această supă savuroasă. Pinotage produce vinuri roșii suple, picante, cu o tang fumurie și o fructuozitate delicioasă de fructe de pădure.