Supă de linte cu conopidă și slănină
Supa de linte cu conopidă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 363 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, ceapă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Linte Cu Slănină, Supă de linte și slănină, și Supă de slănină și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, gătiți fâșiile de slănină până când sunt crocante.
Scoateți slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină sau, dacă există mai puțin de 2 linguri, adăugați suficient ulei de măsline pentru a compensa cantitatea.
Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați ceapa în oală și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați lintea, sarea, piperul, rozmarinul, frunza de dafin și apa în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Adăugați floretele de conopidă și fierbeți, amestecând ocazional, până când conopida și lintea sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Scoateți frunza de dafin.
Se amestecă pătrunjelul în supă.
Serviți supa acoperită cu slănină.
Variație: înlocuiți conopida cu flori de broccoli.
Adăugați-le după ce lintea a fiert aproximativ douăzeci și cinci de minute și apoi fierbeți până când broccoli este fraged, cu cinci până la zece minute mai mult.
Recomandare de vin: căutați strugurii nativi pinotage din Africa de Sud pentru ceva puțin neobișnuit care să însoțească această supă savuroasă. Pinotage produce vinuri roșii suple, picante, cu o tang fumurie și o fructuozitate delicioasă de fructe de pădure.