Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de linte abundentă. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 207 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, roșiile conservate, orzul de perle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Linte Consistentă, Supă De Linte Consistentă, și Supă De Linte Consistentă I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, sotati telina, ceapa si usturoiul in unt pana cand se inmoaie. Se amestecă în apă, roșii, linte, orz, bulion, oregano, rozmarin și piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute sau până când lintea și orzul sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Linte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Orz
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați morcovi; se fierbe timp de 15 minute sau până când morcovii, lintea și orzul sunt fragede.