Supă de legume tocată de vită

Supă de legume tocată de vită
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, supa de legume măcinată de vită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 187 de calorii, 9 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 14. Un amestec de granule de bulion de vită, porumb, bame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 47%. Încercați Supa de legume cu carne de vită măcinată, Supa rapidă de legume cu carne de vită măcinată și Supa picantă de carne de vită și legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, aduceți cartofii și apa la fiert. Acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați bulionul, supa, legumele, ceapa tocată uscată și carnea de vită la cartofii nescurși. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se încălzește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Tocată UscatăCeapă Tocată Uscată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista