Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de legume de pui. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 239 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți piper, ulei de canolan, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume De Pui, Supă De Legume De Pui, și Supă De Legume De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește ceapa și țelina în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, roșiile, puiul, maghiranul, cimbru, piper și frunza de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când se încălzește. Aruncați frunza de dafin.