Supă De Legume Cu Brânză
Supa de legume brânză este o vegetarian supă. O porție conține 210 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de broccoli, ceapă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Supă De Legume Cu Brânză, Supă De Legume Cu Brânză, și Supă De Legume Cu Brânză.
Instrucțiuni
Într-un 4-qt greu. cratiță, topiți untul; adăugați făină. Adăugați treptat bulionul. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați următoarele șapte ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și smântâna. Se amestecă treptat în câteva linguri de supă fierbinte; întoarceți totul în cratiță, amestecând până se îngroașă ușor. Se fierbe încă 15-20 de minute. Se amestecă brânza și se încălzește până se topește.