Supă de legume copioasă cu hamburger

Supă de legume copioasă cu hamburger
Supa copioasă de legume cu hamburger este o rețetă fără lactate , cu 10 porții. O porție conține 120 de calorii , 6 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați căței de usturoi, ceapă, ditalini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 63% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Supa de legume copioasă cu hamburger , Ciorba de hamburger copioasă și Supa de hamburger copioasă .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Scurgere.
4
Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele și pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista