Supă De Gogoși
Supa de gogoși este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 131 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, smântână, gogoși de drojdie glazurate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite de gogoși cu sirop de glazură de gogoși, Brioșe Cu Gogoși, și Brioșe Cu Gogoși.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu. Când untul este topit și clocotește ușor, adăugați cele două gogoși glazurate, gătind pe fiecare parte până când glazura devine caramelizată.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a le șterge.
Puneți gogoșile prăjite împreună cu laptele și smântâna într-un blender și amestecați până când gogoșile sunt complet lichefiate în amestec. Notă: puteți face acest lucru cu tot laptele dacă doriți bulionul puțin mai ușor.
Transferați amestecul de gogoși-lapte într-o cratiță la foc mediu, amestecând ocazional până când amestecul ajunge la foc mic.
Se toarnă" supa " în boluri mici și direct înainte de servire, se ornează cu o mini gogoașă și scorțișoară, nucșoară sau chiar pudră de espresso.