Supă De Fructe Tropicale

Supă De Fructe Tropicale
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și supă vegetariană? Supa de fructe tropicale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de crenguțe de mentă, ROM, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Kabobs de fructe cu Coulis de fructe tropicale, Baie de fructe tropicale pentru prăjituri și fructe, și Baie De Fructe Tropicale.

Instrucțiuni

1
Puneți scorțișoară, anason stelat, cuișoare și boabe de piper într-o pungă grea de plastic pentru alimente; zdrobiți grosier cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și frunzele exterioare grosiere din iarba de lămâie. Tăiați partea albă fragedă a tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
3
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, combinați 2 căni de apă, condimente zdrobite, iarbă de lămâie, 2/3 cană de zahăr, coajă de portocală și ghimbir. Tăiați fasolea de vanilie pe lungime; răzuiți semințele în tigaie și adăugați păstăi. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Elixirul GElixirul G
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă siropul de condimente printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați reziduurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ROM, acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
6
Între timp, într-un castron cu un mixer la viteză mare, bateți albușul de ou până când deține vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și continuați să bateți până când albul deține vârfuri distincte. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Tapetați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu hârtie de gătit sau pergament. Cu o spatulă îngustă, întindeți amestecul de albuș de ou într-un dreptunghi de 10 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți într-un cuptor de 350 până când bezea devine maro auriu intens, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să se răcească pe foaie la temperatura camerei. Scoateți ușor hârtia, apoi rupeți bezea în 4 sau 8 bucăți egale.
10
Puneți fructele în mod egal în boluri largi de supă și umpleți în mod egal cu sirop de condimente. Scoateți sorbetul în bile și adăugați în mod egal în boluri; introduceți bucăți de bezea în sorbet și garnisiți cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista