Supă De Fructe Tropicale

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și supă vegetariană? Supa de fructe tropicale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de crenguțe de mentă, ROM, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Kabobs de fructe cu Coulis de fructe tropicale, Baie de fructe tropicale pentru prăjituri și fructe, și Baie De Fructe Tropicale.
Instrucțiuni
Puneți scorțișoară, anason stelat, cuișoare și boabe de piper într-o pungă grea de plastic pentru alimente; zdrobiți grosier cu un sucitor.
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și frunzele exterioare grosiere din iarba de lămâie. Tăiați partea albă fragedă a tulpinilor.
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, combinați 2 căni de apă, condimente zdrobite, iarbă de lămâie, 2/3 cană de zahăr, coajă de portocală și ghimbir. Tăiați fasolea de vanilie pe lungime; răzuiți semințele în tigaie și adăugați păstăi. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea cel puțin 1 oră.
Se toarnă siropul de condimente printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați reziduurile.
Adăugați ROM, acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore sau până la 2 zile.
Între timp, într-un castron cu un mixer la viteză mare, bateți albușul de ou până când deține vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și continuați să bateți până când albul deține vârfuri distincte. Îndoiți în nucă de cocos.
Tapetați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu hârtie de gătit sau pergament. Cu o spatulă îngustă, întindeți amestecul de albuș de ou într-un dreptunghi de 10 x 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când bezea devine maro auriu intens, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească pe foaie la temperatura camerei. Scoateți ușor hârtia, apoi rupeți bezea în 4 sau 8 bucăți egale.
Puneți fructele în mod egal în boluri largi de supă și umpleți în mod egal cu sirop de condimente. Scoateți sorbetul în bile și adăugați în mod egal în boluri; introduceți bucăți de bezea în sorbet și garnisiți cu crenguțe de mentă.