Supă de fasole neagră cu pătlagină dulce și cremă de avocado-chimen

Supă de fasole neagră cu pătlagină dulce și cremă de avocado-chimen
Supa de fasole neagră cu pătlagină dulce și cremă de Avocado-chimen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 98 cenți pe porție. O porție conține 394 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chimen măcinat, fasole, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Burgeri vegetali cu Patlagină de fasole neagră cu Avocado, Supă de fasole neagră Chipotle cu cremă de Avocado, și Salată de Avocado, fasole neagră și porumb cu vinetă de tei-chimen.

Instrucțiuni

1
Spălați fasolea și aruncați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Așezați fasolea spălată într-o oală mare și acoperiți cu 10 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Lăsați-l să stea peste noapte sau cel puțin 5 hours.In o tigaie cu sos mediu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Apoi adăugați ceapa, usturoiul, ceapa, ardeiul gras roșu și ardeiul verde. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa este translucida.Aduceți fasolea la fiert, apoi adăugați amestecul de legume, chimenul măcinat, oregano și tableta de bulion. Acoperiți și reduceți focul la minim și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați coriandru, piure de roșii, sare și piper negru. Acoperiți și gătiți încă 60 de minute sau până când fasolea este tender.To faceți crema: într-un robot de bucătărie, combinați toate ingredientele și procesați până la consistența netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Așezați plantanele tăiate cubulețe pe o tigaie mare cu 1 lingură de ulei vegetal și gătiți până devin aurii.Puneți fasolea într-un castron și acoperiți cu pătlagine și cremă de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista