Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Supa de fasole neagră ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 232 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, piper măcinat grosier, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați 1 cutie de fasole într-un robot de bucătărie sau blender până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scurgeți a doua cutie de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Saut ceapa si usturoiul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă fasolea procesată, fasolea scursă, conserva rămasă de fasole nedrenată, bulionul și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Fasole
Bulion
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 15 minute.