Supă de fasole neagră

Supă de fasole neagră
Supa de fasole neagră durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 391 de calorii, 20 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de oțet distilat Goya, foi de dafin Goya, chimen măcinat Goya și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ supă de linte neagră și fasole neagră, sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră).

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Gătit Goya GoldenVin De Gătit Goya Golden
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați în oală chimen, usturoi, oregano și Sazon. Gatiti pana se simte parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Sazon CompletaSazon Completa
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați vin; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați 1 cană de apă, fasole, foi de dafin, zahăr brun și oțet; aduceți amestecul de fasole la fierbere. Se reduce la mediu-scăzut și se fierbe, neacoperit, amestecând din când în când, până când amestecul se îngroașă și ingredientele se îmbină, aproximativ 15 minute. Asezonați supa cu Adobo; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
5
Împărțiți supa în mod egal în bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Decorați cu ceapă și coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista