Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați chimen, oregano și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați fasole, bulion de legume și apă. Aduceți la fierbere; acoperiți parțial, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 30 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Puneți jumătate din amestecul de fasole într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Întoarceți supa în piure în tigaie. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente (prin piper negru). Supă de oală în boluri; se acoperă uniform cu brânză și, dacă se dorește, ceapă, smântână și coriandru.