Supă De Fasole Neagră

Supa de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de brânză queso fresco, chipotle chile în sos adobo, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați ușor fasolea cu masher de cartofi. Se amestecă bulion, salsa, suc de lămâie, chile și chimen.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5 minute sau până când se încălzește bine.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru.
Top porții individuale cu brânză.
Se servește cu pene de var.