Supa de fasole de legume de iarnă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 16 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 250 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Swanson supă de fasole de legume de iarnă de iarnă cu Pesto, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, călește țelina, ceapa și usturoiul în ulei timp de 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați următoarele 12 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
3
Se amestecă fasolea. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.