Supă De Dovlecei De Ghindă

Supă De Dovlecei De Ghindă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei de ghindă. O porție conține 298 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,11 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de dovlecei de ghindă, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Dovlecei De Ghindă, Supă De Dovlecei Și Pere De Ghindă, și Gingered Acorn Suc De Fructe Supa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați dovlecelul în jumătate pe Ecuator și îndepărtați semințele cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Tăiați un loc plat la fiecare capăt, astfel încât dovlecelul să stea plat. Aliniați o foaie de copt cu folie de aluminiu și aranjați dovleceii, tăiați cu fața în sus. La 3 din jumătățile de dovlecei, adăugați o ceapă decojită și la celelalte 3 Adăugați 2 căței de usturoi pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu 1 lingură fiecare din sare și piper proaspăt crăpat. Prăjiți în cuptorul încins până când este foarte fraged și începeți să caramelizați și să vă prăbușiți, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați dovlecelul de pe piele. Rezervați șalotele prăjite și usturoiul cu dovlecelul. Se poate face înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Într-un cuptor olandez mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de unt la foc mediu-mare și când untul începe să spumeze, adăugați șalotele crude tăiate cubulețe și sotati până când încep să se caramelizeze, aproximativ 5 până la 6 minute. Degajează cu 1/2 cană din bulionul de pui și amestecă pentru a îndepărta orice fond. Reduceți focul la mediu-scăzut și adăugați dovleceii rezervați, șalotele prăjite și usturoiul și apoi restul de pui. Se amestecă pentru a combina, apoi se curăță cu un blender de băț. Amestecul va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați cayenne, piper alb și ierburi. Se amestecă smântâna și sosul Worcestershire și se încălzește încet la foc mediu-mic. Când amestecul ajunge la foc mic, amestecați din nou cu blenderul de băț și amestecați 1/4 cană de parmezan și întoarceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se servește cu o fisură proaspătă de piper negru, o picătură frumoasă de ulei de măsline extravirgin și o stropire ușoară de parmezan rămas. Se toarnă în boluri de supă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista