Supa de dovleac cu o lovitură ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 313 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 933 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, cimbru, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, ghimbirul și ardeiul jalapeno; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Unt
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați dovlecelul și bulionul de pui și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Supă De Pui
3
Se amestecă laptele evaporat, laptele de cocos, zahărul, sarea și piperul. Gatiti si amestecati inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Sare și Piper
Lapte De Cocos
Zahăr
4
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica supa chiar în oala de gătit. Se toarnă în boluri și se ornează cu smântână și cimbru pentru a servi.