Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac Curry. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 98 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovleac, piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de dovleac curry cu semințe Picante de dovleac, Săptămâna Dovleacului: Supă De Dovleac Curry, și Supă de dovleac cu semințe de dovleac Curry.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mediu, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați bulionul, dovleacul, sucul de lămâie, pudra de curry, zahărul, sarea dacă doriți și piperul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Suc De Lămâie
Dovleac
Piper
Bulion
Zahăr
Sare
3
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Se amestecă smântâna; se încălzește.