Supă De Dovleac
Supa de dovleac este o fără gluten și primar supă. Această rețetă face 6 porții cu 659 calorii, 7g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți dovlecei de butternut, pancetta, câteva glugs ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Usturoi prăjit Sage Pesto supă de dovleac cu semințe Picante de dovleac prăjit, și Supă de dovleac cu semințe de dovleac-Pesto de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. (200 de grade C / GAZ
Tăiați dovlecelul în jumătate și îndepărtați semințele, rezervându-le pentru mai târziu. Folosind pistilul și mortarul, bateți coriandrul și chili-ul, frumos și fin, și presărați peste dovlecei.
Stropiți cu puțin ulei și prăjiți într-un cuptor încins până când este frumos și moale.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare și prăjiți pancetta cu jumătate din frunzele de salvie.
Adăugați castanele și ceapa și prăjiți ușor aproximativ 15 minute. În acest moment, squash-ul va fi gata, așa că lingurați-l în tigaie, lăsând pielea în urmă. Acoperiți cu stocul și aduceți la fierbere.
Scoateți jumătate din amestec și amestecați până se omogenizează, apoi turnați înapoi în tigaie.
Luați restul frunzelor de salvie și semințele rezervate de dovlecei și prăjiți-le în puțin ulei până când sunt crocante. Pentru a servi, lingurați puțină smântână deasupra supei, presărați cu puțin salvie și semințe crocante și terminați cu o picătură bună de ulei de măsline extravirgin.