Supă De Dovleac
Supa de dovleac este o fără gluten supă. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei, usturoi, cremă knudsen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cratiță mare pe căldură medie.
Adăugați dovlecei, ceapă și usturoi; gatiti 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional. Se amestecă ienibaharul; gatiti si amestecati 1 min.
Adăugați bulion și apă. Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 15 min. sau până când dovlecelul este fraged. Procesați, în loturi, în robotul de bucătărie până la omogenizare. Reveniți la cratiță; gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Se toarnă în 8 boluri. Se acoperă cu smântână.