Supă De Dovleac

Supa de dovleac ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.11 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de chimen măcinat, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Supă de dovleac cu Pesto de mentă din semințe de dovleac.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute. Se amestecă făina, pudra de curry, chimenul, nucșoara și usturoiul; se sotează 1 minut.
Adăugați cartofi dulci, sare, bulion și dovleac; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, parțial acoperit, 20 de minute sau până când cartoful este fraged, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute.
Așezați jumătate din amestecul de dovleac într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă supa în piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de dovleac rămas. Puneți supa în tigaie; se amestecă laptele. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand des (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.