Cârnați, dovleac și Arborio supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 740 calorii, 35g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați câteva frunze de salvie, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de orez Arborio și varză Savoy, Supă de orez cu fasole albă și Arborio, și Supă De Cârnați De Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați.
Instrucțiuni
1
Încălziți EVOO într-o oală de supă sau cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații și gătiți, sfărâmându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați frunza de dafin și dovlecelul și condimentați cu sare, piper și puțină nucșoară. Se amestecă stocul și jumătate și jumătate și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și adăugați varza. Se fierbe până când dovlecelul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
Cuțit De Toaletă
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Kale
(tub Mare)
5
Adăugați orezul și fierbeți până se înmoaie, 18 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 2 până la 3 minute. Se amestecă în salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Puneți supa în boluri puțin adânci. Top cu Parmigiano-Reggiano și un strop de EVOO. Nota bucătarului: supa, fără orez, poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)