Supă De Curcan-Linte Afumată Cu Aragaz Lent
Supa de curcan-linte afumată cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de curcan, linte, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Șuncă Afumată Cu Linte Cu Aragaz Lent, Curcan Afumat-Supă De Linte, și Supă de linte cu curcan afumat.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați împreună bulion, linte, legume pre-tocate, oregano și piper; adăugați picior de curcan.
Capac; gatiti la foc mic 8-10 ore sau pana cand lintea este frageda si curcanul cade de pe os.
Scoateți piciorul de curcan din aragazul lent.
Îndepărtați și aruncați pielea. Tăiați carnea; aruncați osul. Întoarceți carnea la aragazul lent; se amestecă bine. Supă de oală în 8 boluri; garnisiți cu iaurt și crenguțe de oregano.