Supă De Crab Din Maryland
Supa de Crab din Maryland este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 77 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, Old bay seasoning tm și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o supă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Crab Din Maryland, Supă De Crab Din Maryland, și Supă De Crab Din Maryland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile întregi, apa, fasolea lima, porumbul, morcovii tăiați felii, ceapa tocată, condimentul Old Bay și bulionul de vită, într-o oală de 4 litri.
Se încălzește la foc mic, se acoperă și se gătește timp de 5 minute.
Aduceți 1 galon de apă la fiert.
Adăugați gheare de crab și fierbeți 6 minute.
Scurgeți crabul și lăsați-l deoparte
Se amestecă carnea de crab (și ghearele de crabi, dacă se dorește) în amestecul de roșii și legume. Acoperiți și fierbeți cu 10-15 minute mai mult.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.