Supa de Crab din Maryland este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 77 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, Old bay seasoning tm și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o supă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Crab Din Maryland, Supă De Crab Din Maryland, și Supă De Crab Din Maryland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile întregi, apa, fasolea lima, porumbul, morcovii tăiați felii, ceapa tocată, condimentul Old Bay și bulionul de vită, într-o oală de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay Condimente
Roșii întregi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se încălzește la foc mic, se acoperă și se gătește timp de 5 minute.
3
Aduceți 1 galon de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați gheare de crab și fierbeți 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheare De Crab
5
Scurgeți crabul și lăsați-l deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
6
Se amestecă carnea de crab (și ghearele de crabi, dacă se dorește) în amestecul de roșii și legume. Acoperiți și fierbeți cu 10-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.