Supă De Conopidă Brânză
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Supa de conopidă brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 220 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la gustul casei necesită sare, conopidă, țelină și ardei gras. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Conopidă Brânză, Supă De Conopidă Brânză, și Supă De Conopidă Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați conopida într-un 4-qt. aragaz lent. Se toacă țelina, morcovii, ardeii și ceapa; adăugați la Slow cooker. Se amestecă bulionul, sosul Worcestershire, sarea și piperul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când legumele sunt fragede.
Într-un blender, procesați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți totul la aragazul lent; amestecați brânza și smântâna. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla Bedazzled Le Grand Courtage ros circulatorbrut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.