Supă de conopidă afumată cu ciuperci sălbatice și chipsuri de șuncă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de conopidă afumată cu ciuperci sălbatice și chipsuri de șuncă. O porție conține 465 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, conopidă, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Supă de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă, Supă de conopidă mătăsoasă cu chipsuri de parmezan, și Supă De Conopidă Picantă, Afumată, Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați conopida pe o foaie de copt de 13 x 9 inci într-un singur strat. Aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline, 2 1/2 linguri de oțet de sherry, 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și piment.
Se transferă la cuptor pentru a se prăji, aruncând la jumătate, până se înmoaie și se rumenesc, 35 până la 40 de minute.
În timp ce conopida se gătește, adăugați ciuperci, rozmarin, cimbru, restul de 2 linguri de ulei de măsline și restul de 1 lingură de oțet de sherry într-un vas de copt mediu, sigur pentru cuptor. Se condimentează cu sare și piper, se amestecă pentru a se combina și se transferă la cuptor pentru a se prăji până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc frumos, 25 până la 30 de minute
Pe o altă foaie de copt tapetată cu folie și pulverizată cu spray de gătit, așezați șunca feliată într-un singur strat. Pulverizați partea orientată în sus cu un strat subțire de spray de gătit și puneți-l în cuptor pentru a fi crocant, aproximativ 10 minute.
Scoateți conopida, ciupercile și șunca din cuptor. Aruncați rozmarinul și cimbru și acoperiți ciupercile pentru a le menține calde.
Transferați conopida într-un blender.
Adăugați lapte și puls pentru a combina. Condimentați după gust cu sare și piper, apoi faceți piure până se omogenizează, adăugând lichid suplimentar, după cum este necesar, pentru a crea o supă netedă și cremoasă. Dacă este necesar, încălziți supa într-o oală mare după amestecare.
Ciorba de oală în boluri individuale și garnisiți cu o șuncă crocantă și ciuperci.