Supă de conopidă afumată cu ciuperci sălbatice și chipsuri de șuncă

Supă de conopidă afumată cu ciuperci sălbatice și chipsuri de șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de conopidă afumată cu ciuperci sălbatice și chipsuri de șuncă. O porție conține 465 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, conopidă, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Supă de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă, Supă de conopidă mătăsoasă cu chipsuri de parmezan, și Supă De Conopidă Picantă, Afumată, Cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați conopida pe o foaie de copt de 13 x 9 inci într-un singur strat. Aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline, 2 1/2 linguri de oțet de sherry, 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și piment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se transferă la cuptor pentru a se prăji, aruncând la jumătate, până se înmoaie și se rumenesc, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce conopida se gătește, adăugați ciuperci, rozmarin, cimbru, restul de 2 linguri de ulei de măsline și restul de 1 lingură de oțet de sherry într-un vas de copt mediu, sigur pentru cuptor. Se condimentează cu sare și piper, se amestecă pentru a se combina și se transferă la cuptor pentru a se prăji până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc frumos, 25 până la 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Oțet De SherryOțet De Sherry
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pe o altă foaie de copt tapetată cu folie și pulverizată cu spray de gătit, așezați șunca feliată într-un singur strat. Pulverizați partea orientată în sus cu un strat subțire de spray de gătit și puneți-l în cuptor pentru a fi crocant, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Felii De șuncăFelii De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți conopida, ciupercile și șunca din cuptor. Aruncați rozmarinul și cimbru și acoperiți ciupercile pentru a le menține calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați conopida într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați lapte și puls pentru a combina. Condimentați după gust cu sare și piper, apoi faceți piure până se omogenizează, adăugând lichid suplimentar, după cum este necesar, pentru a crea o supă netedă și cremoasă. Dacă este necesar, încălziți supa într-o oală mare după amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Ciorba de oală în boluri individuale și garnisiți cu o șuncă crocantă și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
10
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista