Supă de ciuperci sălbatice cu castane și fenicul prăjit

Supă de ciuperci sălbatice cu castane și fenicul prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci sălbatice cu castane și fenicul prăjit. Această rețetă face 12 porții cu 428 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci de stridii, castane, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Carne de pasăre prăjită, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Orez sălbatic cu castane prăjite și afine, și Ciuperci Sălbatice Fenicul & Praz Umplutura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți jumătățile de fenicul, tăiate cu fața în sus, într-un vas de copt și stropiți cu suficient ulei de măsline pentru a veni la jumătatea drumului; condimentează cu o cantitate generoasă de sare și piper. Prăjiți timp de 30 de minute sau până când este complet fraged - feniculul prăjit este baza supei, deci este important ca carnea să fie suficient de moale pentru a fi tăiată cu o lingură. Rezervați până când sunteți gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-o oală mare, topiți untul peste flacără medie, adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 4 minute până la translucid. Aruncați cimbrul în tigaie, împreună cu ciupercile, condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, timp de 10 pana la 15 minute, pana cand ciupercile isi dau lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați castanele și gătiți încă câteva minute până când au o culoare frumoasă pe ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
6
Scoateți aproximativ 1 cană de amestec pentru a economisi ca garnitură pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
7
Se toarnă stocul în oală și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scoateți de pe foc și curățați supa până când este complet netedă, folosind un blender portabil sau obișnuit. Se amestecă crema pentru a face supa și mai bogată și se fierbe ușor timp de 5 minute. Gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Pentru a servi: puneți supa în boluri de supă; garnisiți fiecare porție cu un pic de ciuperci și castane rezervate, o jumătate de fenicul prăjit și o stropire de arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista