Supă de ciuperci Spelt-and-Wild cu paste

Supă de ciuperci Spelt-and-Wild cu paste
Supa de ciuperci Spelt-and-Wild cu paste ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 272 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, farfalle, fructe de pădure de grâu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de alac și ciuperci sălbatice, Paste Cu Ciuperci Sălbatice, și Paste De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați alac într-o cratiță medie; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra alac. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți, neacoperit, 1 oră sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlacAlac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere.
3
Combinați 2 căni de apă clocotită și ciuperci într-un bol; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scurgeți ciupercile printr-un colizor, rezervând lichidul de înmuiere. Aruncați tulpinile de ciuperci; tăiați subțire capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Combinați pătrunjelul și usturoiul; împărțiți în 2 porții (1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Adăugați alac, ciuperci, 1/4 cană amestec de pătrunjel și praz; sotati 5 minute. Se amestecă lichidul de ciuperci rezervat, stocul de legume, vinul și pasta de roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când alacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
AlacAlac
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați paste și presărați sare și piper. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă amestecul de pătrunjel rezervat 1/4 cană. Lingura supa în boluri; se presara cu branza, si se stropesc cu 1 1/2 lingurite ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista