Supa de ciuperci Spelt-and-Wild cu paste ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 272 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, farfalle, fructe de pădure de grâu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de alac și ciuperci sălbatice, Paste Cu Ciuperci Sălbatice, și Paste De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați alac într-o cratiță medie; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra alac. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți, neacoperit, 1 oră sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Combinați 2 căni de apă clocotită și ciuperci într-un bol; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți ciupercile printr-un colizor, rezervând lichidul de înmuiere. Aruncați tulpinile de ciuperci; tăiați subțire capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Combinați pătrunjelul și usturoiul; împărțiți în 2 porții (1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați alac, ciuperci, 1/4 cană amestec de pătrunjel și praz; sotati 5 minute. Se amestecă lichidul de ciuperci rezervat, stocul de legume, vinul și pasta de roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când alacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Alac
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați paste și presărați sare și piper. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă amestecul de pătrunjel rezervat 1/4 cană. Lingura supa în boluri; se presara cu branza, si se stropesc cu 1 1/2 lingurite ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat