Supa de ciuperci de pădure este o vegetarian supă. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de unt, frișcă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Patiserie Cu Ciuperci De Pădure, Cappuccino De Pădure Cu Crustade De Ciuperci De Vită, și Het Paa Naam Tok (salată de ciuperci de pădure în stil Isaan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați mărunt ciupercile feliate și 4 uncii de ciuperci shiitake sau ciuperci pulsate într-un robot de bucătărie de 5 sau 6 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Saut ciuperci tocate marunt, ceapa si usturoi in 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați vin; fierbeți 3 minute sau până când vinul aproape s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Combinați făina și 1/2 cană bulion, amestecând până se omogenizează; se adaugă în supă. Se amestecă restul de 3 1/2 căni de bulion, sare și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute. Se amestecă frisca. Întoarceți supa la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Piper
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Supă
5
Se ia de pe foc.
6
Saut ciuperci de stridii tocate și 1 cană de ciuperci shiitake în restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 5 minute sau până devin aurii; se amestecă în supă. Condimentează după gust cu piper proaspăt măcinat.