Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 500 de calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de cidru de mere, o combinație de și ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 90 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de ceapă franceză acoperită Pizza de pâine franceză și salată cu vinetă Dijon, Crockpot supă de ceapă franceză cu pâine prăjită, și Crockpot supă de ceapă franceză cu pâine prăjită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați capetele fiecărei cepe, apoi înjumătățiți pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Îndepărtați coaja și feliați fin în forme de jumătate de lună. Setați tigaia electrică la 300 de grade și adăugați unt. Odată ce untul s-a topit, adăugați un strat de ceapă și presărați cu puțină sare. Repetați stratificarea cepei și a sării până când toate cepele sunt în tigaie. Nu încercați să amestecați până când ceapa nu a transpirat timp de 15 până la 20 de minute. După aceea, amestecați ocazional până când ceapa este mahon închis și redusă la aproximativ 2 căni. Acest lucru ar trebui să dureze 45 de minute până la 1 oră. Nu vă faceți griji cu privire la ardere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați suficient vin pentru a acoperi ceapa și transformați focul la mare, reducând vinul la o consistență de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați consomme, bulion de pui, cidru de mere și buchet garni. Reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cidru De MereCidru De Mere
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
6
Așezați raftul cuptorului în partea de sus 1/3 a cuptorului și încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Tăiați pâinea de țară în rondele suficient de mari pentru a se potrivi cu gura de crocante de supă sigure la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați feliile pe o foaie de copt și puneți-le sub broiler timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
9
Se condimentează amestecul de supă cu sare, piper și coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
10
Scoateți buchet garni și supa polonic în crocks lăsând un inch la buza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Puneți pâinea rotundă, prăjită în jos, deasupra supei și deasupra cu brânză rasă. Se fierbe până când brânza este bulbucată și aurie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Beaujolais

Supa de ceapă franceză poate fi asociată cu Pinot Grigio și Beaujolais. Un Beaujolais Fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un pinot grigio. Coloana vertebrală a King Estate Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
King Estate Coloana Vertebrală Pinot Gris
King Estate Coloana Vertebrală Pinot Gris
Acest Pinot Gris cu producție limitată este observat pentru prima dată pentru culoarea sa de in. Aspectul auriu pal face loc unui buchet complex de piatră umedă, violete, piersică albă și elemente de grapefruit. Pe palat, o senzație de gură suplă este însoțită de arome proaspete de pere și ananas, îmbunătățite de componente de apă de trandafiri și coajă de tei. Acest echilibru complex de fructe, mineralitate și luminozitate duce la un finisaj neted mediu-lung. Bucurați-vă acum până în 2031.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista