Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 500 de calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de cidru de mere, o combinație de și ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 90 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de ceapă franceză acoperită Pizza de pâine franceză și salată cu vinetă Dijon, Crockpot supă de ceapă franceză cu pâine prăjită, și Crockpot supă de ceapă franceză cu pâine prăjită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați capetele fiecărei cepe, apoi înjumătățiți pe lungime.
Îndepărtați coaja și feliați fin în forme de jumătate de lună. Setați tigaia electrică la 300 de grade și adăugați unt. Odată ce untul s-a topit, adăugați un strat de ceapă și presărați cu puțină sare. Repetați stratificarea cepei și a sării până când toate cepele sunt în tigaie. Nu încercați să amestecați până când ceapa nu a transpirat timp de 15 până la 20 de minute. După aceea, amestecați ocazional până când ceapa este mahon închis și redusă la aproximativ 2 căni. Acest lucru ar trebui să dureze 45 de minute până la 1 oră. Nu vă faceți griji cu privire la ardere.
Adăugați suficient vin pentru a acoperi ceapa și transformați focul la mare, reducând vinul la o consistență de sirop.
Adăugați consomme, bulion de pui, cidru de mere și buchet garni. Reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute.
Așezați raftul cuptorului în partea de sus 1/3 a cuptorului și încălziți broilerul.
Tăiați pâinea de țară în rondele suficient de mari pentru a se potrivi cu gura de crocante de supă sigure la cuptor.
Așezați feliile pe o foaie de copt și puneți-le sub broiler timp de 1 minut.
Se condimentează amestecul de supă cu sare, piper și coniac.
Scoateți buchet garni și supa polonic în crocks lăsând un inch la buza.
Puneți pâinea rotundă, prăjită în jos, deasupra supei și deasupra cu brânză rasă. Se fierbe până când brânza este bulbucată și aurie, 1 până la 2 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Beaujolais
Supa de ceapă franceză poate fi asociată cu Pinot Grigio și Beaujolais. Un Beaujolais Fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un pinot grigio. Coloana vertebrală a King Estate Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
King Estate Coloana Vertebrală Pinot Gris
Acest Pinot Gris cu producție limitată este observat pentru prima dată pentru culoarea sa de in. Aspectul auriu pal face loc unui buchet complex de piatră umedă, violete, piersică albă și elemente de grapefruit. Pe palat, o senzație de gură suplă este însoțită de arome proaspete de pere și ananas, îmbunătățite de componente de apă de trandafiri și coajă de tei. Acest echilibru complex de fructe, mineralitate și luminozitate duce la un finisaj neted mediu-lung. Bucurați-vă acum până în 2031.