Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapa franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,33 USD pe porție. Acest curs principal are 573 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți frunze de dafin, ceapă, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: opt 12 uncii supa crocks
Topiți untul într-un cuptor sau oală olandeză foarte mare la foc mediu.
Adăugați jumătate de ceapă și presărați cu 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru. Se acoperă cu ceapa rămasă și se presară cu 1/2 linguriță de sare și mai mult piper.
Adăugați frunzele de dafin și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale și începe să se rumenească, aproximativ 1 oră. (Ceapa va începe să se lipească de fundul tigaiei și se va rumeni după aproximativ 30 de minute; continuați să le răzuiți și să le amestecați în restul cepei.)
Adăugați vinul în oală, aduceți la foc mic și gătiți până s-a evaporat aproape complet, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul de vită și 1 cană de apă, aduceți la foc mic și gătiți până când aromele s-au reunit și supa este bogată, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru. Fie păstrați supa caldă pe un arzător scăzut, fie răciți complet, refrigerați și reîncălziți mai târziu. (Supa gătită poate fi refrigerată până la 2 zile sau răcită și congelată până la 1 lună.)
Așezați patru crocante de supă pe o foaie de copt cu margini și umpleți-le aproximativ 3/4 din drum cu supă fierbinte. Plutiți o felie de pâine deasupra fiecăruia și acoperiți cu Gruyere. Se fierbe până când Gruyere este maro auriu (nu vă alarmați dacă unele bule de supă afară), 2 până la 3 minute. Repetați cu supa rămasă, pâinea și Gruyere.