Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapa franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,33 USD pe porție. Acest curs principal are 573 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți frunze de dafin, ceapă, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: opt 12 uncii supa crocks
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
2
Topiți untul într-un cuptor sau oală olandeză foarte mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați jumătate de ceapă și presărați cu 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru. Se acoperă cu ceapa rămasă și se presară cu 1/2 linguriță de sare și mai mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați frunzele de dafin și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale și începe să se rumenească, aproximativ 1 oră. (Ceapa va începe să se lipească de fundul tigaiei și se va rumeni după aproximativ 30 de minute; continuați să le răzuiți și să le amestecați în restul cepei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vinul în oală, aduceți la foc mic și gătiți până s-a evaporat aproape complet, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați bulionul de vită și 1 cană de apă, aduceți la foc mic și gătiți până când aromele s-au reunit și supa este bogată, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru. Fie păstrați supa caldă pe un arzător scăzut, fie răciți complet, refrigerați și reîncălziți mai târziu. (Supa gătită poate fi refrigerată până la 2 zile sau răcită și congelată până la 1 lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Așezați patru crocante de supă pe o foaie de copt cu margini și umpleți-le aproximativ 3/4 din drum cu supă fierbinte. Plutiți o felie de pâine deasupra fiecăruia și acoperiți cu Gruyere. Se fierbe până când Gruyere este maro auriu (nu vă alarmați dacă unele bule de supă afară), 2 până la 3 minute. Repetați cu supa rămasă, pâinea și Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista