Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 301 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți gruyere, amestec de supă de ceapă, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, bulionul, consomma și amestecul de supă într-un aragaz lent. Gătiti la setare ridicată timp de 4 ore sau setare scăzută timp de 8 ore.
Supa polonic în boluri de servire. Sus cu o felie de pâine franceză.
Presărați 2 linguri de brânză peste fiecare felie de pâine. Puneți bolurile de supă sub broiler până când brânza este topită. Alternativ, așezați pâinea pe o foaie de copt și acoperiți cu brânză; se fierbe până se topește brânza, aproximativ 30 până la 40 de secunde și se așează deasupra chiar înainte de servire.