Reteta supa de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 532 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82148 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare de sos la foc mediu-mic, adăugați ceapa și gătiți încet la minim, cu capacul pus până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 2-3 ore, amestecând la fiecare 15 minute.Se ridică focul la mediu, se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se amestecă făina și se lasă să fiarbă 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
3
Adăugați vinul și deglazați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați bulionul și frunzele de dafin, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.Puneți supa în boluri rezistente la cuptor pe o foaie de copt și acoperiți cu pâinea feliată și brânza.Broiler până când brânza se topește, aproximativ 1-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Grăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului