Supă De Ceapă De Dovleac Și Caramelizată Cu Pesto
Supa de ceapă de dovleac și caramelizată cu Pesto este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o supă. Dacă aveți la îndemână pesto comercial, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Pesto De Dovleac Cu Ceapă Caramelizată, Focaccia de dovleac și ceapă caramelizată, și Dovlecei De Nucă Și Produse De Patiserie Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați dovleceii de nucă, tăiați cu fața în jos, într-un vas de copt.
Se toarnă apă la adâncimea de 1/2 inch.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când este foarte fraged. Scoateți pulpa; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 30 de minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent. Se amestecă vinul și bulionul de pui. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când ceapa este fragedă. Se răcește 5 minute.
Puneți jumătate din amestecul de ceapă și jumătate de dovlecei într-un blender; procesați la viteză mică până la omogenizare. Întoarceți supa în tigaie; repetați procedura cu dovleceii și ceapa rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când se încălzește bine. Oală în boluri; lingură 1 linguriță pesto în centrul fiecărui bol. Rotiți supa și pesto împreună folosind vârful unui cuțit.