Supă de ceapă cu cidru de mere

Supă de ceapă cu cidru de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ceapă cu cidru de mere. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 302 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză De Cidru De Mere, Pui cu sos de mere, ceapă și cidru, și Bacon, mere și cidru-pizza cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă ceapa; saut până la maro moale și închis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion de pui, cidru și crenguțe de cimbru. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; condimentează cu sare și piper. Supă la foc mic, neacoperită, 25 de minute. Aruncați crenguțele de cimbru. (Supa se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți la foc mic înainte de a continua.) Împărțiți în 6 boluri de supă, garnisiți cu cimbru tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
CimbruCimbru
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista