Supă De Ceapă Beefy La Cuptor
Supa de ceapă Beefy la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 380 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de oase de supă de carne de vită, morcov, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Carne De Ceapă Franceză.
Instrucțiuni
Într-un ceainic de supă, combinați primele șase ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3 ore. Se strecoară bulionul, aruncând oasele de supă, morcovul și condimentele; grăsime degresată.
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în unt la foc mediu timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Împărțiți ceapa în șase boluri rezistente la cuptor. Puneți aproximativ 1 cană de bulion pe fiecare. Completați fiecare cu o felie de pâine și brânză elvețiană.
Se coace la 350 de euro timp de 50-55 de minute sau până se rumenesc.