Supă De Ceapă Beefy La Cuptor

Supă De Ceapă Beefy La Cuptor
Supa de ceapă Beefy la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 380 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de oase de supă de carne de vită, morcov, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Carne De Ceapă Franceză.

Instrucțiuni

1
Într-un ceainic de supă, combinați primele șase ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3 ore. Se strecoară bulionul, aruncând oasele de supă, morcovul și condimentele; grăsime degresată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
2
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în unt la foc mediu timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Împărțiți ceapa în șase boluri rezistente la cuptor. Puneți aproximativ 1 cană de bulion pe fiecare. Completați fiecare cu o felie de pâine și brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
3
Se coace la 350 de euro timp de 50-55 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista