Supă de cartofi-praz
Supa de cartofi și praz durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 313 calorii, 8 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi, sare, lapte și piper. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de cartofi și praz, supă de cartofi și praz.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, căleți prazul în 1/4 cană de unt până se înmoaie.
Adăugați cartofi, țelină, morcovi, 1/2 linguriță de sare și apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Între timp, într-o cratiță medie, topește untul rămas. Se amestecă făina, piperul și restul de sare până se omogenizează; se adauga treptat laptele si bulionul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă în legume. Se fierbe, amestecând din când în când, până se încălzește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.