Supă de cartofi la cuptor II
Supa de cartofi la cuptor II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, smântână, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cartofi cu microunde până la făcut.
În timp ce cartofii gătesc, faceți un roux la foc mic până la mediu.
Amestecați untul, margarina sau uleiul de măsline ușor și făina. NU ARDEȚI ROUXUL. Când rouxul este îngroșat puțin, amestecați treptat laptele. Continuați să gătiți la foc mic până la mediu în timp ce pregătiți cartofii.
Cojiți și tăiați cartofii. Poate doriți să zdrobiți și o parte din cartofi.
Adăugați cartofi în amestecul de lapte. Se amestecă în smântână. Supa este gata de servit.