Supă De Cartofi La Cuptor

Supă De Cartofi La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi la cuptor. O porție conține 459 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. Un amestec de slănină, baghetă de aluat, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți slănina într-o oală mare la foc mediu-mare până când se rumenesc și se face grăsime, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Îndepărtați slănina într-un prosop de hârtie căptușit placat cu o lingură pliată și aruncați toate picăturile, cu excepția a 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Întoarceți oala la aragaz și adăugați ceapă și usturoi. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătește până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați cartoful și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
5
Adăugați oțet și răzuiți orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
6
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când cartoful este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
7
Încălziți cuptorul la 450 de gradef și aranjați un suport în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Când supa este gata, polonic în 8-la 12 uncii boluri ovensafe și de sus cu două felii de bagheta. Puneți brânză și slănină deasupra și repetați pentru a face 4 până la 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
9
Se pune pe o foaie de copt și se introduce la cuptor până când brânza se topește și se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească ușor, se acoperă fiecare bol cu o smântână dollop și o stropire de ceapă verde și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista